Drašković poražen od Njemca Igora Tezijeva

Evropske igre u Bakuu

Drašković poražen od Njemca Igora Tezijeva

Boško Drašković poražen je od Njemca Igora Tezijeva u drugom kolu bokserskog turnira na Evropskim igrama.

Po ocjeni sudija, Tezijev je dobio prve dvije, a Drašković posljednju rundu, pa je crnogorski poluteškaš završio nastup u Bakuu.

Drašković je u meč ušao sa povredom arkade, koju je zaradio u prvoj borbi, sa Estoncem Karlsonom, i jedva je dobio dozvolu da nastupi u drugom kolu. Uprkos tome, borio se hrabro, ali nedovoljno da dođe do četvrtfinala.

"Morao sam da taktiziram na početku, jer je rana na arkadi još svježa. Dva puta je pukla, a s obzirom da po pravilima tri ljekarska prekida znače i guibitak meča, nakon druge ljekarske intervencije morao sam da krenem na sve ili ništa. Da sam bio potpuno spreman da bih sto posto, u ovakvoj situaciji dao sam sve što mogu i izgubio izjednačenu borbu", rekao je Drašković.

U nedjelju u ring ulazi drugi naš predstavnik na bokserskom turniru – Emir Šabotić, koji se u drugom kolu srednje kategorije sastaje sa Ircem Majklom OꞌRajlijem.

Izvor: COK

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.