Žestok seks usred tržnog centra! (VIDEO 18+)
Ilustracija

Sidnej

Žestok seks usred tržnog centra! (VIDEO 18+)

Sigurno nije ugodno kada te neko uhvati "spuštenih pantalona", ali kada se to dogodi u velikog šoping centru, onda si zaista sam kriv.

Jedan Australijski par, koji i nisu baš u cvijetu mladosti, nije mogao da izdrži pa su strasti ugasili podu tržnog centra.

Čim je uočio bizarnu scenu, Abraham je uključio kameru i počeo da ih snima. Međutim, paru nije smetalo to što ih neko posmatra i nije im se nimalo žurilo.

Muškarac se polako odmakao od žene i počeo nespretno da se zakopčava dok se izvinjavao da "preuzima dogovornost" i da su se malo zanijeli. Obećao je da će sljedeći put da izaberu plažu. Žena se sve to vrijeme samo smješkala.

(Kurir)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.