Vaterpolisti Crne Gore u osmini finala
ilustracija

Evropske igre u Bakuu

Vaterpolisti Crne Gore u osmini finala

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas Tursku 11:6 u trećem kolu grupe C na Evropskim igrama u Bakuu i plasiarala se u osminu finala.

Reprezentativci će u osmini finala sjutra igrati protiv Francuske ili Rusije.

Crnogorski vaterpolista u prvom kolu poraženi su od Grčke 16:12, a u drugom igrali neriješeno sa Hrvatskom.

Za Crnu Goru Brkić je postigao tri gola, a Ukropina, Mijušković i Banićević po dva. Po jedan gol postigli su Radulović i Vujošević, prenosi Mondo pozivajući se na Minu.

Crna Gora će u narednom meču igrati bez Gorana Grgurevića, koji je u finišu utakmice nogom namjerno uradio protivničkog igrača, pa je isključen bez prava zamjene.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.