U velikoj ste nevolji ako ste ikada ilegalno skinuli barem jednu epizodu ove serije
Ilustracija

Obratite pažnju na svoj mejl

U velikoj ste nevolji ako ste ikada ilegalno skinuli barem jednu epizodu ove serije

Ako ste ikada skinuli barem jednu epizodu ove čuvene serije, možda bi trebalo da obratite pažnju na svoj mejl pošto bi uskoro mogli da dobijete neprijatno obavještenje.

Warner Bros, kompanija iza poznate serije Prijatelji”, riješio je da je došlo vrijeme da izađe na kraj sa svima koji su ilegalno skidali avanture Rosa, Rejčel, Čendlera i Džoija.

Međutim, umjesto da svima prijeti kaznom od 150.000 dolara, kompanija će jednostavno tražiti da svi uplate skromnih 20 dolara.

“Vaš ISP nalog je korišćen za skidanje ili aploud materijala koji podliježe autorskim pravima na način na koji se krše prava našeg klijenta, kompanije Warner Bros. Iako razumijemo da ste fan njihove serije, neovlašćeno skidanje i dijeljenje ovog sadržaja je ozbiljna stvar. Kao dio nagodbe, morate da se složite da nećete više distribuirati ovaj materijal, a potrebno je da platite i kaznu od 20 dolara.”, stoji u poruci kompanije, a koju je objavio TorrentFreak, prenosi Kolektiv.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.