Skrivena kamera na podgorički način (VIDEO)
Ilustracija

Pogledajte

Skrivena kamera na podgorički način (VIDEO)

Sigurno ste gledali mnogo ovakvih skrivenih kamera, ali niste gledali podgoričku.

Skrivene kamere postale su veoma popularne širom svijeta, a uglavnom su osmišljene da nasmiju ljude. Međutim, u posljednje vrijeme, skrivene kamere više liče na horor filmove, nego na nešto što treba da nasmije.

Sigurno ste gledali mnogo ovakvih skrivenih kamera, ali niste gledali podgoričku.

U pitanju je projekat koji su osmislili Ivo Martinović i Nikola Marović iz Podgorice. Kako su kazali za Kolektiv, ovaj projekat su smislili odavno, ali nisu imali dovoljno sredstava za njegovu realizaciju. Kada su sakupili sve što im je bilo potrebno, krenuli su u akciju snimanja skrivene kamere, a lokacije su Drač, centar, Stari Aerodrom... 

Njihova želja je da nasmiju ljude iz Podgorice. "Želimo da ovim videom unesemo radost Podgoričanima i da i oni skinu tužnu i smornu facu i budu srećni", kazali su za Kolektiv. Planiraju da snimaju i u buduće ovakve stvari, a životni san im je da postanu poznati prenksteri. 

Oni tvrde da scene nisu namještene, a vi pogledajte video pa sami prosudite i kažite nam da li vam se sviđa. 

Izvor: Kolektiv.me

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.