Ruski Spajdermen: Zbog ljubavi visio sa osmog sprata
Pavel Login pokušao je da iznenadi svoju dragu Olgu

Romantičan gest

Ruski Spajdermen: Zbog ljubavi visio sa osmog sprata

Kada nekoga volite, onda je sljedeći korak romantičan gest. Međutim, neki u svojoj želji da fasciniraju osobu koja im se sviđa odlaze predaleko.

Kada smo kod pretjerivanja ovaj "Romeo" sa video klipa stvarno je na sve spreman kada je njegova draga u pitanju, prenosi Bulevar. B92. 

Pavel Login pokušao je da iznenadi svoju dragu Olgu tako što je visio ispred prozora njenog stana u želji da uskoči u stan kao Spajdermen. 

Plan nije baš najbolje prošao, jer kad je on odlučio da "upadne" kroz prozor ona nije bila tu, zapravo se tuširala. 

Pavel je očajnički zvao na mobilni telefon u nadi da će se Olga javiti. Ostao je da visi na osmom spratu. U panici vikao je njeno ime i alarmirao ostale komšije, koje su sve zabilježile i postavile na Jutjub. 

I na samom kraju samo da naglasimo da Olga nije bila impresionirana romantičnim gestom Pavela. Naime, ona je toliko bila iznervirana da kada je došla do prozora i vidjela ga šta radi, zalupila mu je prozor, ostavivši Pavela da visi i dalje.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.