Modni savjeti Karla Lagerfelda
Karl Lagerfeld

Tajne dobrog stila

Modni savjeti Karla Lagerfelda

Od koga ćemo drugog uzimati modne savjete ako ne od onih koji diktiraju modne trendove?! Karl Lagerfeld, ikona „Šanela“, otkrio je tajne dobrog stila.

Dakle, ovaj frajer kaže:

- Kupujte samo onu odjeću koja vam dobro stoji. Ako je nešto moderno a na vama ne izgleda lijepo, ne treba vam u ormaru.

- Nikad ne potcjenjujte običnu bijelu pamučnu majicu, farmerke i štikle. To je uz nekoliko detalja, i bez obzira na trend, uvijek vrlo šik.

- Mnoge žene izgledaju odlično bez mejkapa, tako da, ako imate čisto lice, nemojte ga kvariti šminkom.

- Ako imate dugačku kosu, a nije zdrava i sjajna, odmah se ošišajte na kratko!

- Bolje je da imate jednu dobru torbu nego pet loših.

- Ispravite se, držanje mnogo govori o vama!

(Prva.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.