Tregerke plus štikle hit ove sezone (FOTO)
Ilustracija

Kombinacija za ljeto

Tregerke plus štikle hit ove sezone (FOTO)

Outfit kojim ćete osvajati na prvu svakako su tregerice (koje se ove sezone vraćaju na velika vrata) u kombinaciji sa štiklicama. Totalno šik!

Trendseteri su nam nametnuli brojne proljećne trendove koje obožavamo da nosimo, a jedan od njih je nesumnjivo i onaj u kom je sva pažnja usmjerena na ležerne tregerke, nadograđene zanimljivim štiklama.

treg

Ovako ležerne pantalone uz visoku potpeticu dobijaju jedan sasvim novi vajb i daju pravu kombinacija kada želite da izgledate ležerno, a istovremeno da ostavite sofisticirani utisak. Tada, naizgled dječačke tregerke postaju zanimljiv odjevni komad u kojem ćete definitivno privlačiti svu pažnju, gdje god se pojavili.

Nezavisno od toga da li se odlučite za crne, bijele, ili klasičan džins, tregerke u kombinaciji sa cipelama ili sandalama sa potpeticom izgledaju jako elegantno i prefinjeno.

Foto: Profimeda

Ako ispod njih obučete klasičnu bijelu košulju postigli ste look primjeren poslovnom okruženju, a ako se ispod njih nađe seksipilan top, imaćete večernju kombinaciju koja će mamiti poglede.

Foto: Profimedia

Tregerke nam se uveliko vraćaju u modu ovog proljeća te vama samo ostaje da se odlučite za model i boju! 

Foto: Profimedia

Izvor: Elle.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.