Da li je ovo najljepša haljina u istoriji crvenog tepiha? (FOTO)
Šanel Iman

Raskošna

Da li je ovo najljepša haljina u istoriji crvenog tepiha? (FOTO)

Dvadesetčetvorogodišnja manekenka Šanel Iman sijala je u raskošnoj haljini Zuhaira Murada u Kanu na događaju koji je organizovan za borbu protiv side, piše Superžena.
foto: Getty
 
Foto: Getty

 

Ova haljina bi bila dostojna jedne dodjele Oskara budući da nismo mogli da ne primijetimo da je neodoljivo podsjećala na onu koju je pjevačica Dženifer Lopez nosila na dodjeli Oskara ove godine. 

Bajkovita haljina imala je duboki dekolte, baš kao i haljina koju je nosila Džej Lo, s tim što je pjevačicinu dizajnirala slavna kuća Eli Sab. 

Uz ovako raskošnu haljinu, složićete se, da bi bilo kakav nakit bio suvišan. Tako je manekenka, koja je inače dio Viktorijinih anđela, stavila samo diskretne minđušice.

foto: Getty
 
Foto: Getty

 

Šta vi mislite, kojoj dami bolje stoji ova bajkovita i raskošna haljina?

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.