Pregledač interneta koji blokira reklame

Dostupan svima

Pregledač interneta koji blokira reklame

Nakon AdBlock dodatka, koji blokira reklame na Internetu, YouTube sajtu i na svim drugim net servisima i adresama pojavio se i besplatan AdBlock Browser u koji je ugrađen sistem za blokiranje reklama.

To je Firefox pregledač za Android, koji možete preuzeti u beta izdanju sa OVOG linka u .apk izdanju (morate omogućiti instalaciju eksternih Android aplikacija u Podešavanjima telefona).

Prema onome što AdBlock kaže na osnovu open-source Firefox platforme nastao je ovaj pregledač, koji je brz, pouzdan, ne kompromituje podatke korisnika i blokira reklame. Prema riječima VentureBeat portala, AdBlock pregledač uzima najbolje od Firefoxa, ali isključujeSync i omogućava korišćenje dodataka (ekstenzija), prenosi Mondo.me.

Isprobajte novi pregledač, koji je trenutno izgrađen na bazi Firefox 37 verzije i dobijaće nadogranje kako Mozilla bude izbacivala iste za Firefox, na svom telefonu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.