Pljačka bankomata koja je nasmijala čak i policajce (VIDEO)
Ilustracija

Pogledajte

Pljačka bankomata koja je nasmijala čak i policajce (VIDEO)

Pokušaj pljačke bankomata u Queenslandu u Australiji toliko je nasmijao čak i policajce, da su sami namontirali muziku na snimak s nekoliko nadzornih kamera

"Ovo mu je prva pljačka. Njegovo neiskustvo je evidentno i na kraju ga je koštalo – praznih ruku. Lopov je prvo ukrao kamion, a onda s njim odlučio iz zida lokalne benzinske pumpe da izvuče bankomat."

Prvi problem zadalo mu je staklo na ulaznim vratima. Kada je napokon ušao, bankomat je prikopčao na lanac, no nije primjetio da se u isto vrijeme lanac odvojio od automobila.

Ušao je u auto i, naravno, otišao bez ičega. No, nije odustao. Vratio se i opet pokušao lanac da prikopča na automobil. Tada je shvatio da je parkiran metar predaleko i da je stvarno vrijeme da ode kući.

 

(novovrijeme.ba)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.