Budućnost je prvak Evrope!
Foto: (zrkb.me)

Drugi put u istoriji

Budućnost je prvak Evrope!

Budućnost je kompletirala sezonu iz snova, održala je lekciju iz rukometa Larviku u finalu Lige šampiona 26:22 i drugi put u istoriji postala prvak Evrope! Izabranice Dragana Adžića vodile od početka do kraja, tokom meča je bilo i devet razlike (20:11). Larvik se trgao u finišu, ali su "plave" odbile sve nalete i stigle do zaslužene pobjede, piše RTCG.

Početak meča bio je kao iz snova, Budućnost je iskoristila prva četiri napada i povela 4:0. Merk je smanjila na 4:1, a onda je Petrović promašila sedmerac, što je kaznila Merk i  postigla još dva gola za 4:3, ali to nije poremetilo Budućnost.

Katarina Bulatović se tada razigrala, pa je ubrzo opet bilo plus 4, 9:5. Norvežanke su ponovo prišle na 9:7, ali su Bulatović sa dva gola i Mehmedović donijele šest razlike u finišu prvog dijela.

Maetralnu partiju u prvih 30 minuta Bulatović je zaokružila golom u posljednjim sekundama prvog dijela za 14:8, nakon prvih 30 minuta.

 

(RTCG)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.