Kako da otvorite teglu za samo 5 sekundi (VIDEO)
screenshot/youtube

Pogledajte

Kako da otvorite teglu za samo 5 sekundi (VIDEO)

Uz ovaj super trik nećete se više mučiti pri otvaranju tegli.

Uspješno otvaranje zaglavljenog poklopca na tegli kisjelih krastavaca, džema ili ajvara ne zavisi od vaše snage. 

I vi možete riješiti problem u samo nekoliko sekundi ako slijedite ovaj jednostavan i brz prijedlog za koji vam je potreban komad pribora za jelo. 

Da biste uspješno otvorili poklopac na tegli, ne treba mahnito okretati poklopac niti ga stiskati s krpom. 

Naprotiv, ključ je u otpuštanju vazduha u teglici, što se pomaže jednostavnim trikom.

Sa zadnjim dijelom noža za mazanje lupite rub tegle koju treba držati ravno u ruci. Zaokrenite teglu za 90 stepeni i ponovite postupak. I to je to. 

Pogledajte u videu kako možete otvoriti teglu uz pomoć jednostavnog savjeta s priborom za jelo za koji će vam biti potrebno tek nekoliko sekundi, prenosi Super žena.

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.