Svjetski menadžment guru Pankaj Ghemawat
Pankaja Ghemawata

Novi govornik na Spark.me

Svjetski menadžment guru Pankaj Ghemawat

Organizacioni tim jedne od najvećih regionalnih konferencija posvećenih marketingu i inovacijama, Spark.Me, koja se održava 31. maja i 1. juna 2015. godine, u hotelu Mediteran u Bečićima, je upravo objavio ime još jednog predavača – Pankaja Ghemawata.

Pankaj Ghemawat je jedan od vodećih svjetskih autoriteta u oblasti globalne strategije. Ghemawat je profesor menadžmenta i strategije i direktor Centra za globalizaciju edukacije i menadžmenta na Stern poslovnoj školi Univerziteta u Njujorku, kao i profesor globalne strategije na IESE Poslovnoj školi u Barseloni. U periodu od 1983. do 2008. godine je bio profesor na Harvardskoj školi biznisa (Boston, SAD), a 1991. godine je postao najmlađi redovni profesor u istoriji ove najpoznatije poslovne škole na svijetu.

Ghemawat je takođe najmlađi menadžment guru koji se našao u vodiču najvećih svjetskih menadžment mislilaca, koji je 2008. godine objavio ugledni poslovni časopis, The Economist. Nalazi se na 11. mjestu Thinkers50 liste koja svake druge godine rangira svjetski priznate stručnjake za menadžment.

Kako navodi časopis The Economist, Ghemawatova najnovija knjiga, “World 3.0”, predstavlja “trezven pogled na globalizaciju, koju bi bi trebalo da pročitaju svi koji žele da razumiju ovaj najvažniji ekonomski proces našeg doba”. Ghemawat je glavni autor DHL Globalnog indeksa povezanosti (DHL Global Connectedness Index), publikacije koja svake druge godine donosi detaljnu analizu stanja procesa globalizacije širom svijeta. 

Ako još uvijek niste obezbijedili svoje mjesto za Spark.me, krajnje je vrijeme da to uradite! Karte trenutno možete kupiti po sniženoj cijeni od 150 €, odnosno 70 € za studente. Ove cijene važe do 30. aprila. 

Linkovi

http://www.ghemawat.com/

https://twitter.com/pankajghemawat

https://www.facebook.com/PankajGhemawat

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.