Izazvale su potpuni šok, vrištaćete od smijeha! (VIDEO)

Potpuni šok

Izazvale su potpuni šok, vrištaćete od smijeha! (VIDEO)

Komisija azijske verzije popularnog takmičenja "X-factor" potpuno je ostala bez teksta nakon što su ove tri slatke male Azijatkinje počele svoj nastup!

Naime, one su se predstavile žiriju, a zatim su počele da izvode pjesmu koju su pripremile. Muzika je krenula, a svi su bili prvobitno šokirani zato što su one za svoj nastup izabrale pjesmu "Sex bomb", prenosi Alo.

Ali, tu nije kraj! Kada su mislili da je to najveće iznenađenje, njihovo izvođenje je počelo! Nećemo da vam otkrijemo sve, pogledajte čime su izazvale potpuni šok, iznenađenje i smijeh miliona gledalaca:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.