Rijanin novi hit je plagijat? (VIDEO)
Rijana

"Bitch better have my money"

Rijanin novi hit je plagijat? (VIDEO)

Rijana je nedavno predstavila novu pesmu "Bitch better have my money", a samo nekoliko dana kasnije javila se pjevačica iz Teksasa koja tvrdi da je ta numera plagijat.

Djevojka koja nastupa pod umjetničkim imenom Just Brittany tvrdi da je Rijanina nova pjesma plagijat njene pjesme "Betta have my money", objavljene prije skoro godinu dana.

Rijana se nije izjašnjavala o njenim tvrdnjama, a moguće je da će se uskoro naći i na meti tužbe zbog povrede autorskih prava.

Ovo je Rijanina nova pjesma:

 

A ovako zvuči numera Britani:

 

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.