Buduća snajka Brana Mićunovića u novom spotu Danijela Alibabića! (VIDEO)
Seksi Zorani Mandić povjerena je glavna ženska uloga u spotu

''Baš mi je dobro''

Buduća snajka Brana Mićunovića u novom spotu Danijela Alibabića! (VIDEO)

Crnogorski pop pjevač Danijel Alibabić na sajtu You tube premijerno je prikazao spot za svoj novi singl ‘Baš mi je dobro’. Nakon više od šest meseci diskografske pauze Alibabić se vraća na scenu pjesmom koju je pisao Sale iz Tropico benda, a spot će zasigurno privući vašu pažnju!

Pored intrigantnog scenarija po kojem pjevač umire na kraju spota, ističe se i seksi Zorana Mandić kojoj je povjerena glavna ženska uloga.

Zorana je, inače, buduća snajka poznatog crnogorskog biznismena Brana Mićunovića. U svom prvom glumačkom zadatku snašla se više nego odlično.

 
 
(svet.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.