Otkačene manekenke koje su za dan imale 18 miliona pregleda sad se skinule gole
Ši- Li Šeklford, Lana Kingston i Medison Lojd

Novi urnebesni video

Otkačene manekenke koje su za dan imale 18 miliona pregleda sad se skinule gole

Prelijepe djevojke iz Sidneja koje sebe nazivaju "SketchSHE" su pošto su postale viralni hit objavile još jedan urnebesni video.

Njihov debi video u kom su izvele poznatu pjesmu “Bohemian Rhapsody” grupe Queen je privukao 18 miliona ljudi, ali je privukao i pažnju gitariste legendarne grupe- Brajana Meja, a i čuveni "Billboard" magazin je pisao o tri seksi drugarice, prenosi 24 sata.rs.

Ši- Li Šeklford (28), Lana Kingston (25) i Medison Lojd (27) su sada objavile novi urnebesni video snimak iz automobila u kojem izvode preko 14 pjesama koja datiraju od 40-ih godina do danas. U njemu one se presvlače nekoliko puta, a pred kraj ostanu bez ijedne krpice na sebi.

Sve tri djevojke rade za istu modnu agenciju, a izjavile su da su bile potpuno šokirane uspjehom koji je njihova verzija “Bohemian Rhapsody” postigla.

One su svjesne da je i seksepil imao udela u instant slavi.

- Za razliku od onoga što obično sinonim za atraktivne djevojke, mi želimo da budemo lude, da pustimo kosu i prekršimo pravila. Ipak, i dalje volimo da se šminkamo i lijepo oblačimo. Želimo da se šalimo s tim šta radimo dok istovremeno ohrabrujemo žene da se osjećaju prijatno u svojoj koži- rekla je Ši- Li Šeklford.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.