Rođeno jagnje sa ljudskim likom(VIDEO)
Foto:printscreen

Rusija

Rođeno jagnje sa ljudskim likom(VIDEO)

U jednom Ruskom selu, rođeno je jagnje sa glavom nalik na ljudsku.

Oči, nos i usta nevjerovatno podsjećaju na ljudska, jedino su uši "životinjske". 

Poljoprivrednik Blasius Lavrentiev cijele nedjelje je iščekivao prinovu, ali je doživio veliki šok kada je ugledao stvorenje nalik na čovjeka. 

Blasius je izjavio da je prethodna zima bila teška i da se veoma obradovao kada je saznao da njegova ovca očekuje prinovu. 

“Planirao sam da prodam jagnje i zaradim nešto novca, ali kada sam ga ugledao samo što se nisam onesvijestio” 

Ovo nije prvi slučaj rođenja životinje sa ljudskim likom. 

Prošle godine su svijet uznemirile fotografije iz Argentine gdje je takođe rođeno jagnje sa ljudskim likom, a njen vlasnik je bio optužen za zoofiliju.

 
Izvor:B92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.