Riješite se celulita ovim efektivnim treningom (VIDEO)
Ilustracija

Četiri vježbe

Riješite se celulita ovim efektivnim treningom (VIDEO)

Ne samo da će vam pomoći da se oslobodite celulita, već ćete i oblikovati tijelo.

Problem sa celulitom ima čak 80 odsto žena, a vjerovatno isto toliko pokušalo je da ga se eliminiše. Uporan celulit zahtijeva mnogo istrajnosti ne bi li ste ga se riješili, a jedna od trikova kojim možete da se poslužite je trening.

Da biste se riješili celulita potrebno je da pijete mnogo vode i redovno vježbate. Ove vježbe pomoćiće vam da ublažite vidljive efekte celulita na koži.

I ne samo da će vam pomoći da se oslobodite celulita, već ćete i oblikovati tijelo.

Da bi rezultati vježbanja bili vidljiviji, nakon treninga dobro izmasirajte kritična područja.

Čučanj - 40 do 50 ponavljanja

Iskorak - 40 do 50 ponavljanja

Kik -  3 do 4 seta sa 10 do 15 ponavljanja.

Podizanje nogu - najmanje 25 ponavljanja

Izvor: žena.blic.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.