Sony Xperia E4 sa baterijom koja traje dva dana
Ilustracija

Nova konkurecija ostalim pametnim telefonima

Sony Xperia E4 sa baterijom koja traje dva dana

Sony Xperia E4, moderan 5-inčni telefon sa produženim trajanjem baterije je jedan od novih konkurenata ostalim pametnim telefonima.

Prema saopštenju kompanije Sony dao, uređaj će moći aktivno da se koristi dva dana, a možda čak i duže uz pomoć STAMINA i Ultra STAMINA funkcije telefona, prenosi Mashable. 

Što se dizajna tiče, E4 telefon poprilično odudara od telefona Z i E serije. 

Ivice su zaobljene što mu daje izgled sličan Appleovom iPhonu 6. 

Ekran ima rezoluciju od 960x540 piksela, a telefon je opremljen i 1.3 GHz quad-core procesorom, 1GB RAM, 8GB memorije, zadnjom kamerom od pet megapiksela sa sposobnošću HD video snimanja i prednjom od dva megapiksela. 

Sony Xperia E4 će izaći na tržište sredinom februara i biće dostupan u crnoj i bijeloj boji.

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.