Ovako i vi možete izgledati u 45. godini(FOTO)

Snaga volje

Ovako i vi možete izgledati u 45. godini(FOTO)

Laura Gordon iz Njujorka, poznata fitnes blogerka na svom Instagramu objavljuje fotografije svog tijela u 45. godini. Na njenom primjeru učimo da ništa nije nemoguće!

Četrdesetpetogodišnja Laura priznaje da joj je vitko tijelo najveća motivacija, ali priznaje da joj kao i svakome nije baš uvijek do vježbanja. Tu glavnu ulogu igra snaga volje, piše Superzena

Ona priznaje da se na početku studiranja ugojila devet kilograma i objašnjava kako je našla rješenje za svoj problem. 

928354794215740600913521104665a

“Koristila sam jednostavan metod, manje sam jela. Nisam više imala drugu večeru, ni makarone sa sirom za užinu, nisam kasno jela noću“, kaže ona.

Za vrijeme studiranja je radila u jednoj kancelariji, a i takav način života negativno je uticao na nju, pa je počela da trenira. 
lauragordonperfectbuttfitness4
Kako bi motivisala one koj se bore sa kilogramima ona je 2005. godine otvorila blog na kom svakodnevno objavljuje savjete kako da se uz pomoć pravilne ishrane i redovnog vježbanja izgube kilogrami i održi linija

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.