Izbor za zvaničnog blogera Spark.me konferencije

Izbor za zvaničnog blogera Spark.me konferencije

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, održaće se po treći put 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima u organizaciji kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena.

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, kao i da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje, saopštili su organozatori.

U periodu uoči konferencije Spark.me, biće realizovan izbor za zvaničnog blogera.

Sve što je potrebno je da bloger napiše blog post na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji“, da ga objavi na društvenim mrežama uz haštag #SparkMe i popuni prijavu na adresihttp://spark.me/bloggers/do 28. februara 2015. godine u ponoć.

Zvanični bloger će dobiti besplatne karte za oba dana konferencije, četri noćenja u hotelu sa četri zvezdice u kojem će se konferencija održati (hotel Mediteran u Bečićima), kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za govornike i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da napiše dva blog posta na temu Spark.me do 15. maja, jedan blog post u toku Spark.me konferencije, i jedan po završetku konferencije.

Blogeri koji prođuselekciju biće obaviješteni putem mejla do10. marta 2015. godine, a lista zvaničnih blogera će biti objavljena na sajtu Spark.me konferencije 15. marta 2015. godine. Više o konferenciji Spark.me možete saznati na zvaničnom sajtu, www.spark.me.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.