Fejsbuk će uskoro preplaviti voćni statusi
Ilustracija

Saznajte šta koja voćka znači

Fejsbuk će uskoro preplaviti voćni statusi

Nemojte da se iznenadite ako ovih dana na Fejsbuku vidite gomilu statusa u kojima stoji samo jedna riječ - malina, banana, limun ili grožđe. Naime, trenutno je aktuelna nova lančana poruka koja kruži među pripadnicama ljepšeg pola, i prema kojoj svaka dama na status treba da stavi voćku koja otkriva stanje njenog ljubavnog života.

Sjećate li se kako su prošle godine sve žene na svoj status stavljale boju brushaltera, a muškarcima ništa nije bilo jasno? E pa i ove godine nas očekuje slično izenađenje, s tim što će dame umjesto nijanse grudnjaka na status stavljati jednu voćku po izboru.

Nova lančana poruka nalaže damama da, u cilju podizanja svijesti o raku dojke, u statusi navede jednu voćku, a u zavisnosti od toga u kakvom je stanju njen ljubavni život može da bira između banane, maline, grožđa, limuna i drugih zdravih đakonija.

Evo šta koja voćka znači:

BOROVNICA - solo
ANANAS - komplikovano  je
MALINA - ne mogu da se odlučim
JABUKA - verena
TREŠNJA - u vezi
BANANA - udata
AVOKADO - na drugoj sam strani
JAGODA - jednostavno ne mogu naći "onog pravog"
LIMUN - želim da budem solo
GROŽĐE - želim da se udam za svog partnera

Sve pripadnice ljepšeg pola mogu u skorije vrijeme da očekuju poruku koja će sadržati uputstva, ali i detaljno objašnjenje.

"Opet igramo igru protiv raka dojke. Igra je vrlo jednostavna i bilo bi lijepo da i ti učestvuješ. Prošle godine smo stavljale na zid svoju boju grudnjaka. Muški pol je bio neko vrijeme izgubljen - nije im bilo jasno šta se događa. Zašto sve žene imaju neku boju u statusu? Ove godine ćemo pisati kakvo je stanje našeg ljubavnog života. Na svoj status stavi samo jednu riječ koja opisuje tvoje ljubavno stanje. Nakog toga pošalji PRIVATNU poruku svim ženama koje poznaješ.."

Inače, ista ova lančana poruka je 2011. godine bila popularna u Americi, i tada je Fejsbuk bio pretrpan voćnim statusima, a momcima ništa nije bilo jasno.

 

(24 sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.