KILO CAR: Rambo Amadeus skija na Dunavskom keju (VIDEO)
Rambo Amadeus

Ne treba mu planina

KILO CAR: Rambo Amadeus skija na Dunavskom keju (VIDEO)

Crnogorskom muzičaru Antoniju Pušiću, poznatijem kao Rambo Amadeus, ne treba planina, putovanje i skupi apartmani da bi se skijao.

Rambo je za skijašku destinaciju ove godine izabrao Beograd i naselje Dorćol.

Videom se pohvalio na svom Fejsbuk nalogu, u kojem se vidi da je za njega Dunavski kej vrhunska ski staza.

- Nevjerovatno je koliko se poslednjih dana u godini osjeća u vazduhu nekakva histerija, uznemirenje, koje raste geometrijskom progresijom sve do zadnjeg minuta u godini. Upravo zato volim 1. januar. Miris vrelog hljeba koji je upravo izvađen iz rerne, ruska salata i hladno pečenje od juče, a na televizoru 4 skakaonice - napisao je Rambo iznad videa, pa pokazao da osim što voli da gleda, takođe i uživa u skijanju.

Kako se navodi na snimku, Rambu su polovne skije koje nabavio omogućile da šetalište na Dunavskom keju pretvori u vrhunsku ski stazu za langlaug.

Takođe je naveo da je rashod jednak nuli, dok je uživanje na nivou od 200 procenata.

 
(Blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.