Petrović: Ne gledamo u tuđe dvorište
Radmila Petrović

Pripreme za LŠ

Petrović: Ne gledamo u tuđe dvorište

Rukometašice Budućnosti imale samo slobodan dan za novogodišnje praznike, kako bi dostigle top formu krajem januaru kada u glavnoj rundi Lige šampiona igraju protiv ruskog Dinama.

Desno krilo Podgoričanki, Radmila Petrović, kazala je da su rukometašice sve vrijeme bile u trenažnom procesu zbog obaveza u reprezentaciji.

“U međuvremenu smo imale nekoliko slobodnih dana tako da neće biti problem što se tiče povratka forme. Veliki dio Lige šampiona je iza nas i sveukupni utisak je da smo odradile dobar posao, ali nas onaj znatno veći tek očekuje, tako da moramo biti maksimalno spremne i skoncentrisane na obaveze koje slijede”, rekla je Petrović.

Budućnost ima odličan tim ove sezone i sigurno će jurišati na tron, pogotovo nakon činjenice da su Vardar i Đer imali dosta problema sa povredama. U glavnoj rundi Lige šampiona će igrati još sa Dinamom, Lajpcigom i Krimom.

“Nećemo gledati u tuđe dvorište kao što nismo nikad do sada, već samo ćemo nastojati da nastavimo sa našim stilom igre i da težimo ka ambicijama koje vjerujem možemo ostvariti, ali samo ako energija bude prava i ako na svakom meču pružimo maksimum. Očekuje nas ubrzo duel sa Dinamom, koji je jako nezgodan, tako da će to biti zahtjevan meč”, poručila je Petrović. (handballme.me, rtcg.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.