U Hongkongu padala kiša dolara (VIDEO)
Printscreen: Youtube/WorldBestVideos

Pravi Božićni poklon

U Hongkongu padala kiša dolara (VIDEO)

Vozači u jednoj od prometnijih ulica u Hongkongu bili su iznenađeni kada je oko njih počela da pada kiša dolara.

Incident, koji je neke podsjetio na Božićne poklone Deda Mraza – dogodio se kada su iz kombija za transport novca, ispale tri od 30 kutija u kojima su bili apoeni od 500 dolara. Iznenađenje vozača, motociklista, prolaznika brzo je preraslo u euforično sakupljanje novčanica.

Bezbijednosna kompanija koja je prevozila novac primijetila je nestanak kutija tek poslije sat vremena. Do tada, na ulicu je u nepovrat otišlo 15 miliona dolara‚ a policija je upozorila građane da se uzimanje i zadržavanje tog novca smatra krađom.

Pogledajte video:

(telegraf)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.