Stivenson nokautom odbranio titulu
Foto:Tanjug/AP

WBC

Stivenson nokautom odbranio titulu

Kanadski bokser Adonis Stivenson odbranio je titulu u lakoteškoj kategoriji u WBC verziji pošto je u petoj rundi nokautirao izazivača Rusa Dmitrija Suhotskog.

Tridesetsedmogodišnji Stivenson oborio je Sukotskog snažnim udarcem u bradu pri kraju pete runde i ostvario 21. pobjedu nokautom u karijeri.
"Znam sa kakvom snagom raspolažem i nema potrebe da je mnogo forsiram", rekao je Stivensomn i dodao da je strpljivo čekao trenutak kada će protivnika poslati na pod.

"Znao sam da će nokaut doći, čekao sam i - tras, bio je uhvaćen", rekao je Stivenson.

Kanadski bokser je u petoj rundi čak tri puta natjerao sudiju da broji Suhotskom.

Prvi nokdaun je uslijedio posle razornog udarca ljevicom, drugim je praktično okrznuo lice Sukotskog, da bi ga trećim definitivno razoružao. Ruski bokser je bio u nokdaunu ukupno četiri puta u meču koji je trebalo da traje 12 rundi.

(Tanjug)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.