Nova Android verzija Viber uvela igre i 3D animacije
ilustracija

Pogledajte

Nova Android verzija Viber uvela igre i 3D animacije

Nova Android verzija Viber aplikacije donijela igre, ali i još mnogo toga, pogledajte!

Velike novosti u Viber aplikaciji. Viber je uveo igre, i to besplatne, poboljšao Android aplikaciju i omogućio korišćenje 3D animacija mnogo većem broju korisnika, prenosi Mondo.

Viber igre: Omogućene su u pet država (Belorusija, Malezija, Ukrajina, Singapur i Izrael), a u Srbiju će početkom 2015. godine na iOS, Android i druge platforme.

Omogućeno je igranje igara "u paru" direktno kroz Viber aplikaciju, sa top listom rezultata i nagradama.

3D Animacije: I dok ova opcija nije potpuno nova 3D animacije dostupne su većem broju korisnika i omogućavaju kreiranje 3D video poruka. Izaberete 3D junaka (u Galeriji Vibera postoje i besplatni i promo likovi), odaberete pozadinu i snimite glas. Smućkate sve i pošaljete kontaktu po izboru. Odlična novina za čestiteke, želje i pozdrave, zar ne?!

Više sličica: Sticker Market ima nove novogodišnje i božićne sličice - stikere - za vas. Neki se plaćaju, neki su besplatni, a dostupno je preko 10 novih galerija.

Javne diskusije (Public chats): Poznatih faca koje ćaskaju sa svojim obožavaocima sve je više, a naslovnu stranu ovog puta preuzela je Piksi Lot. Javno ćaskanje je dobilo bolje performanse, manje se "zakucava" i generalno je prijatnije i lakše korišćenje.

Izvor:mondo.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.