Muškarci su uglavnom najveći kreteni (VIDEO)
Foto-ilustracija: Foter/the half-blood prince

DOKAZANO

Muškarci su uglavnom najveći kreteni (VIDEO)

Ovakav zaključag izveden je na osnovu broja dobitnika neslavne Darvinove nagrade, koja se dodjeljuje za najgluplje smrti. Dovoljno je reći da su muškarci u 90 odsto slučajeva dobitnici te nagrade

Žene su pametnije od muškaraca! Sa ovom teorijom biće saglasna većina pripadnica ljepšeg pola, a ovakav zaključak izvučen je na osnovu procenta dobitnika tradicionalne Darvinove nagrade, koja se dodjeljuje za najgluplju smrt. Ta nagrada je, do sada, u 90 odsto slučajeva (posthumno) otišla u ruke pripadnika jačeg pola.

Od 332 analizirane nominacije, 14 njih je isključeno jer ih dijele muškarci i žene, odnosno parovi. Od preostalih 318 nominacija, 280 odlazi muškarcima, a samo 36 ženama.

Na osnovu toga, izveden je zaključak da su muškarci mnogo češće dokazivali da su gluplji i to samo zbog svoje nepažnje i nedostatka dobre procjene.

Od dosadašnjih dobitnika spomenućemo samo neke. Tu je muškarac (terorista u pokušaju), koji se raznio dok je pokušavao da otvori pismo bombu. Možda i ne bi zaslužio ovu nagradu da tu eksplozivnu napravu nije sam napravio.

Pored njega nagradu je zaslužio i lopov koji je pokušao da ukrade kablove od lifta. Kablove je i uspio da ukrade, ali je problem bio što se on nalazio u tom liftu.

Od dosadašnjih dobitnika izdvojićemo i muškarca sa Floride koji je usred saobraćajne gužve morao da ode u wc. Pošto u okolini nije vidio montažni toalet, izašao je iz kola i preskočio betonski zid očekujući da se iza njega nalazi zavučeno mjesto na kom bi mogao da se “olakša”. Na njegovu nesreću, nije shvatio da se nalazi na mostu.

Inače, ova nagrada je dobila ime po Čarlsu Darvinu, naučniku koji je postavio temelje teorije evolucije. Ove nagrada dodjeljuju se kao priznanje ljudima koji su zbog svojih glupih odluka koje su ih odvele u smrt spasili čovječanstvo od svojih gena.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.