Istopite kilograme za tren oka (VIDEO)
Ilustracija

HIIT trening

Istopite kilograme za tren oka (VIDEO)

Ako ste jedna od onih osoba koje zanemaruju vježbanje jer vječito nemaju vremena, ili nikako da se nakane da izađu napolje, na pravom ste mjestu – za ove vježbe potrebno je samo 10 minuta, a možete ih raditi i kod kuće.

HIIT trening je intervalni trening visokog intenziteta (High Intesity Interval Training) i sastoji se od kratkotrajnih vježbi za brzo sagorijevanje kalorija. 

Ova kombinacija vježbi idealna je ako nemate vremena za vježbanje jer za samo 10 minuta treninga dnevno uspijevate da se oslobodite suvišnih kalorija. Osim toga, HIIT treningom ćete ubrzati metabolizam. 

Napravite sebi dovoljno prostora za vježbanje i pripremite se za preznojavanje! 

(Lj i Z.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.