Instagram pretekao Tviter
Instagram

100 miliona aktivnih mjesečnih korisnika

Instagram pretekao Tviter

Društvena mreža Instagram je zahvaljujući broju od 300 miliona korisnika pretekla Tviter, izjavio je danas izvršni direktor Instagrama, Kevin Sistrom, i dodao da ta društvena mreža ima potencijal da promijeni svijet.

"Ova prekretnica je uzbudljiva i kompanija će nastaviti da raste. Na Instagramu se može uočiti živi puls svijeta, i ne radi se samo o slikanju slatke bebe ili slatkog psa", izjavio je Sistrom za Bi - Bi - Sijev veb - servis Njuzbit.

Kako navodi Njuzbit, Tviter je nedavno saopštio da se 284 miliona korisnika svakog mjeseca prijavljuje na svoj nalog na toj društvenoj mreži.

Društvena mreža Fejsbuk, koja ima oko 1,35 milijardi aktivnih korisnika mjesečno, kupila je Instagram u 2012. godini.

Otkad je osnovan u oktobru 2010, Instagram je registrovao ubran rast, a  kompanija je u februaru 2013. saopštila da je dostigla cifru od 100 miliona aktivnih mjesečnih korisnika, prenose Nezavisne.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.