Lakše do posla: Za one koji se bave razvojem softvera ili digitalnim marketingom
Ilustracija

Netokracija.Poslovi

Lakše do posla: Za one koji se bave razvojem softvera ili digitalnim marketingom

Netokracija.Poslovi je novi projekta hrvatske Netokracije, kojim žele da omoguće onima koji se bave razvojem softvera ili digitalnim marketingom, da jednostavnije dođu do informacija o poslovima u regionu.

Netokracija.Poslovi su, kako je objavljeno na Netokraciji, specijalizovana lokacija za digitalne i tehnološke poslove, kao i kadrove potrebne tehnološkim kompanijama.

Svi dostupni poslovi su vidljivi i na njih se može prijaviti i bez registracije, radnu biografiju korisnik može jednostavno linkovati... Oni koji nude posao, plaćaju oglase, ali cjenovnik još nije javan, pa zainteresovani zasad za informacije mogu kontaktirati Netokracija.Poslovi putem maila.

Oni koji tek razvijaju startupe i tek traže saosnivače, Netokracija.Poslovi nude besplatnu objavu.

Autori su kreirali u Netokracija.Poslovi pismo novosti, kako bi zainteresovani bili u toku sa aktuelnim ponudama.

(Vijesti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.