Petrović ipak igra protiv Srbije
Radmila Petrović

Na raspolaganju selektoru

Petrović ipak igra protiv Srbije

Selektor Dragan Adžić večeras će moći da računa na sve igračice protiv Srbije utakmici prvog kola D grupe Evropskog prvenstva (EP) u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Naime, Radmila Petrović je normalno odradila trening sa ekipom, tako da će uz bandažu biti na raspolaganju selektoru za možda i najvažniji meč na prvenstvu, prenosi Handball Montenegro.

Podsjećanja radi, Petrović je prije pet dana na treningu izvrnula skočni zglob i bila je pod znakom pitanja za ovaj meč.

Dobro se osjeća i Jovanka Radičević koja se prije nekoliko dana žalila na bol u leđima, prenosi RTCG.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.