Borbenost i energija glavno oružje na EP!
Reprezentacija Crne Gore

Radičević poručila

Borbenost i energija glavno oružje na EP!

Selektor rukometašica Crne Gore Dragan Adžić rekao je da očekuje veoma motivisanu reprezentaciju na meču sa njeogovm ekipom na Evropskom prvenstvu.

Dvije ekipe će prvi meč na kontientalnom šampionatu odigrati u ponedeljak od 20.15 časova.

Crna Gora je aktuelni šampion Evrope, dok je Srbija vicešampion svijeta.

"Polako se oporavljamo, još ne treniramo svi kompletni, ali vjerujem da ćemo na put svi zdravi. Znam kakav odnos i želju ima Srbija da pobijedi Crnu Goru u svakom sportu, a posebno u ženskom rukometu. One će biti motivisane i to nam je najjači meč u prvoj fazi, a možda i na čitavoj prvoj fazi EP", rekao je Adžić.

"Igramo sa Srbijom, vicešampionom svijeta, sa Francuskom koja želi medalju i Slovačkom, koja se nije slučajno našla na EP. Znam da će glavno naše oružje biti borbenost i energija, vjerujem da ćemo u teškim trenucima pokazati koliko smo jaki", rekla je Jovanka Radičević.

U grupi D nalaze se još Francuska i Slovačke, a mečevi će se igrati u Osijeku, prenosi B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.