Čovjek porodio bebe ajkule pravo iz naručja smrti
ilustracija

Nevjerovatno

Čovjek porodio bebe ajkule pravo iz naručja smrti

Nevjerovatan "porođaj" desio se na plaži grada Kejptauna u Južnoj Africi kada je jedna američka porodica spasla mladunčad koju je sudbina već otpisala!

Kada je Amerikanac koji je došao na plažu sa porodicom spazio mrtvu ajkulu nasukanu na pijesak shvatio je da je životinja trudna i počeo - carski rez!

 

Brojni uzvici posmatrača koji su vikali "čestitamo", orili su se plažom, a male ajkule, inače potpuno samostalne od trenutka rođenja, zaplivale su u slobodu, prenose 24sata.rs.

Pogledajte ovaj nevjerovatan video.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.