Kovaljev pobijedio Hopkinsa u meču za titulu
Foto:Tanjug/AP

Atlantik Siti

Kovaljev pobijedio Hopkinsa u meču za titulu

Ruski bokser Sergej Kovaljev pobijedio je Amerikanca Bernarda Hopkinsa na poene u meču za objedinjenu titulu u poluteškoj kategoriji.

Kovaljev je sada vlasnik tri pojasa - u IBF, WBA i WBO kategoriji.

Ruski bokser koji je od prve do poslednje runde sistematski terorisao Hopkinsa - kome je sudija već u prvoj rundi brojao, na kraju je od dvojice arbitara dobio pobjedu sa 120:107, a od trećeg 120:106.

Ovaj poraz u Atlantik Sitiju mogao bi da predstavlja signal za kraj karijere 49. godišnjeg Amerikanca .

Kovaljev je prvi put u karijeri morao da se bori i posle osme runde, ali je zato u 12. saterao Hopkinsa u konopce i uputio mu čak 38 udaraca, što je najveća serija koju je američki bokser primio u karijeri.

/Tanjug/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.