Odlazak u velikom stilu: Rols-Rojs pogrebno vozilo (FOTO)

Za pogrebne svrhe

Odlazak u velikom stilu: Rols-Rojs pogrebno vozilo (FOTO)

Britanska luksuzna pogrebna firma "A.W. Lymn" je odlučila da svojim mušterijama ponudi mogućnost odlaska sa ovog sveta u velikom stilu pretvorivši Rols-Rojs "fantom" u pogrebno vozilo.

Ekskluzivna britanska firma u svom inventaru već poseduje 39 Rols-Rojs i Bentli modela, a najnoviji član njihove garaže je "fantom" prve serije koji je za pogrebne svrhe posebno preradila italijanska firma "Biemme Special Cars", koja je 2012. godine radila na sličnom projektu.

Cijena pogrebnog vozila koje će najbogatijima omogućiti da napuste svijet na najlukuszniji mogući način i dalje nije objavljena, ali je sigurno viša od pogrebnog "fantom" iz 2012. koji je je koštao 500.000 eura, prenosi mojauto.rs.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.