Prihod od ulaznica povrijeđenom Baraninu
Miloš Džarlić

Sjajan gest RSCG-a

Prihod od ulaznica povrijeđenom Baraninu

Sav prihod od prodatih ulaznica sa utakmice rukometnih reprezentacija Crne Gore i Islanda biće uplaćen na žiro račun Baranina Miloša Džarlića, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG).

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Baru sa Islandom utakmicu drugog kola četvrte grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će 2016. godine biti odigrano u Poljskoj. 

"RSCG će sav prihod uplatiti na žiro račun Miloša Džarlića, momka iz Bara koji je teško povrijedio kicmu i kome je novac neophodan za nastavak liječenja u Švajcarskoj", piše u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Saveza. Ulaznice za sjutrašnji duel koštaće tri EUR.

Crna Gora je na startu kvalifikacija poražena od Srbije 25:21, dok je Island u Rejkjaviku trijumfovao u duelu sa Islandom rezultatom 36:19. Utakmica u barskoj dvorani Topolica počeće u 18 sati. U drugom meču te grupe Izrael će sjutra ugostiti Srbiju. 

(CDM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.