Nisu joj dovoljne 3 sise, sad želi 9 (FOTO) (VIDEO)
Džasmin Trajdevil

Nezasita

Nisu joj dovoljne 3 sise, sad želi 9 (FOTO) (VIDEO)

Djevojka sa Floride, koja je navodno ugradila treću dojku postala je preko noći poznata širom svijeta. Ipak, iako ona i dalje tvrdi da je ugradila implant, masa ljudi i stručnjaka smatra da je riječ o običnoj prevari zarad medijske pažnje.

Sve za pet minuta slave. Šokantnu vijest da je Amerikanka sa Floride Džasmin Trajdevil (21), ugradila treću dojku prenio je ogroman broj portala širom svijeta.

Ona je na svojoj Fejsbuk stranici objavila i nekoliko fotografija na kojima se vide tri dojke. Takođe, na svom Jutjub kanalu okačila je i video na kojem se takođe vidi jedna dojka “viška”. Džasmin planira svoj rijaliti šou. Navodno, u poslednjoj epizodi istog najavila je da će ugraditi još šest dojki.

jasmin

Ona je objasila i da joj nije bilo lako da nađe doktora koji bi joj ugradio treću dojku, ali da je nakon duge potrage ipak uspjela.

- Bile su mi potrebne dvije godine da nađem hirurga koji je htio da mi napravi treću dojku. Odbilo me njih 50 – izjavila je rekla je Džasmin, koja je izjavila da je operaciju platila 20.000 dolara.. Ona je objasnila da joj je hirurg skinuo kožu sa stomaka i iskoristio da joj napravi treću dojku.

Prema njenim tvrdnjama plastična operacija je snimljena, a video materijal će biti emitovan u njenom šou programu.

Nakon što je fotografijama zapalila internet, brojni američki portali navode da je riječ o običnoj prevari. Ispostavilo se da je njeno pravo ime Ališa Hesler, da je sa Floride i da je i ranije pravila ispade kako bi privukla medijsku pažnju.

Oni navode i da plastični hirurzi tvrde da je operacija ugrađivanja treće dojke praktično nemoguća, što samo potvrđuje tezu da je djevojka sve izmislila kako bi se domogla slave.

Ipak, jedno je sigurno, Džasmin je u svojoj namjeri uspjela jer je njene fotografije videlo više miliona ljudi, a njen klip na Jutjubu ima skoro četiri miliona pregleda.

Pogledajte ga i vi:

(Telegraf.rs)