Jednostavne vježbe za zatezanje grudi
Ilustracija

Za čvršće grudi

Jednostavne vježbe za zatezanje grudi

Neke žene imaju grudnjake koji potpuno odgovaraju veličini njihovih grudi, ali i dalje imaju ispupčenja u oblasti pazuha. Za sve postoji rješenje, pa tako i za ovaj problem. Bacite se na posao i pratite uputstva sa videa.

Pomoću ovih vježbi uspijećete da uklonite i zategnete grudvice između brushaltera i pazuha. Nisu teške i komplikovane, a što je najbitnije, ne oduzimaju mnogo vremena. Osim toga, nije vam potrebna posebna oprema za njih, pa možete da ih radite i kod kuće.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.