Konvoj prolazi kroz nekoliko gradova

U utorak

"Tesla konvoj" stiže u Podgoricu

Za vrijeme održavanja manifestacije „Otvoreni Dani nauke“ u Podgorici, Digitalizuj.me u saradnji sa Ministarstvom nauke organizovaće u utorak manifestaciju povodom prolaska “Tesla Convoy 2014”.

Otvaranju će ispred Atlas Capital Centra prisustovati ministarkaprosvjete, nauke i sporta Sanja Vlahović, kao vd gradonačelnika Podgorice Vladan Vučelić.

Tom priliko biće prikazana elektronska i hibridna vozila, kao i inicijativa “World Tesla Innovative Network – TIN”.

Biće predstavljena takmičenja, koja za cilj imaju da podstaknu mlade inovativne ljude i pruže im pomoć u vidu mentorstva kako bi se što bolje pripremili za tržište i potencijalne investitore.

“Tesla Convoy 2014” je inicijativa kojom se popularizuje upotreba električnih i hibridnih vozila u jugoistočnoj Evropi. Dio je šire inicijative pokrenute u Smiljanu, mjestu rođenja najvećeg naučnika sa ovih prostora, Nikole Tesle, na dan njegovog rođenja 10. jula 2014, kada se okupila grupa od pedesetak svjetskih preduzetnika i investitora, poštovalaca Teslinog lika i djela.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.