Pas tokom operacije čuvao prijatelja geparda (VIDEO)
Foto:printscreen

Prijeteljstvo

Pas tokom operacije čuvao prijatelja geparda (VIDEO)

Raina, ženka rodezijskog goniča lavova dokazala je da je prava prijateljica.

Tokom operacije geparda Ruksa, koji je imao degenerativne promjene na nogama, nestrpljivo je čekala ishod zahvata, koji je zahvaljujući iskusnim veterinarima, imao srećan kraj. 

Operacija je obavljena u San Diego Zoo Safari parku.

 

Inače, ovaj neobični dvojac druži se od malih nogu. Upoznali su se u Zoo Safari parku kada su imali samo šest nedelja i od tad su nerazdvojni. 

Praksa ovog zoo parka je da se gepardi nedugo po rođenju udružuju sa domaćim psima, kako bi bili pitomiji i opušteniji u društvu drugih životinja i ljudi.

(Izvor:24sata.hr)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.