Vježbe za povećanje grudi prirodnim putem
Ilustracija

Ne trebaju vam silikoni

Vježbe za povećanje grudi prirodnim putem

Ukoliko patite jer vas priroda nije obdarila velikim grudima, ne razmišljajte o operaciji ili preparatima za povećanje koji vam mogu nanijeti mnogo više štete nego pomoći prije nego što učinite sve što spada u zdrave i bezbjedne procedure.

Grudi je moguće povećati i putem vježbi samo pre toga se morate upoznati sa važnim pojmovima i načinima da to učinite.

Ne treba miješati pojam – mišići grudi i pojam – mliječne žlezde.U mliječnim žlijezdama ne postoje mišići koji se mogu povećati, one imaju potpuno drugačiju strukturu. Uvećati mliječnu žlezdu možete samo hirurškim putem, jer su tako definisane prirodno.

Povećati i zategnuti mišiće grudi je sasvim realno. Fizičke vježbe će podići, povećaće obim grudi u cjelini, daće tonus i impresivan izgled.

Nezavisno od veličine mliječnih žlezdi, ove vježbe će učiniti vaše grudi još atraktivnijim.

Vježba broj 1

Jednom od efikasnih vježbi za uvećanje obima grudi, smatraju se sklekovi. Dlanovi treba da budu postavljeni malo šire od širine ramena, stopala sastavljena ili blago razdvojena. Radite 3 serije po 15-20 ponavljanja. U prvo vrijeme, dok mišići ne ojačaju, radite ovu vježbu na kolenima, u umjerenom tempu.

Vježba broj 2

Druga efikasna vježba za uvećanje grudi u kućnim uslovima je vježba sklekova uz zid. Izvodi se lako i jednostavno. Stavite ruke na zid i radite sklekove. Radi se 3 serije po 10 ponavljanja. Vježbe se rade sporo, čak i veoma sporo.

Vježba broj 3

Najefikasnija vježba za uvećanje grudi je sljedeća: lezite na pod ili loptu (ako želite podići grudi), i podižite tegove. Tri serije po 8-10 ponavljanja. Vježba se radi umjerenim tempom.

Vježba broj 4

I na kraju još jedna efikasna vježba sa tegovima, kojom dobijamo jasnu konturu grudi. Radi se na isti način kao i prethodna vježba i to 3 serije po 15-20 ponavljanja. Radi se u umjerenom tempu, tegovi ne treba da budu previše teški.

Prije nego, što počnite da radite vježbe, zagrijte mišiće i uradite istezanje. Ove vježbe treba raditi 2-3 puta nedeljno, jer je to idealno za grudi. Nikad ne vježbajte dva dana zaredom, jer mišićima treba vremena za oporavak.


Izvor: lisa.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.