Sa njega je 50 pasa izvršilo samoubistvo! (VIDEO)
Most - "misterija koja slama srca"

MISTERIZONI UKLETI MOST

Sa njega je 50 pasa izvršilo samoubistvo! (VIDEO)

Mnogi vlasnici pasa strahuju od ovog mosta, sa kojeg je više od 50 pasa izvršilo samoubistvo. Razlog za to nikome nije poznat, što dodatno zbunjuje i plaši ljubitelje životinja.

Kenet Majkl je šetala sa porodicom i njihovim zlatnim retriverom Hendriksom, koji je iznenada skočio u vodu. Ćerka je počela da vrišti i portčala za njim, a roditelji su je jedva zadržali.

Nalazi se u Škotskoj, sagrađen je 1859. godine, a lokalni vlasnici pasa izbjegavaju ovo mjesto zato jer psi u njegovoj blizini postaju čudni i cvile, a oni koji pobjegnu s povodca skaču s njega u 50 metara duboku provaliju.

Dorin Graham iz Škotskog udruženja za zaštitu životinja, ovaj fenomen naziva "misterijom koja slama srca". Prvi incidenti ovog tipa zabilježeni su između 1950. i 1960. godine, kada se dešavalo da bar jedan pas godišnje izvrši samoubistvo.

Selom se pročula priča kako su prolaznici vidjeli pse koji su prelazeći most odjednom promijenili pravac i skočili u vodu.

(Kurir)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.