Ana Ivanović umjesto lopte servirala sladoled
Ana Ivanović

Obradovala fanove

Ana Ivanović umjesto lopte servirala sladoled

Čuvena teniserka odlučila je da iznenadi svoje fanove i umjesto da servira aseve na terenu, servirala im je sladoled...

Iako je neko vrijeme prošla neopaženo, oštro oko obožavatelja tenisa ubrzo je primijetilo da je djevojka koja služi sladoled jako poznata. Koliko god Ana pokušavala da ih ubijedi da ona nije poznata teniserka, nije joj uspjelo.


Kako prenosi Blic, u vrlo kratkom roku, kada se vijest pročula, njen štand sa sladoledom, pretvorio se u centralu za selfije sa Anom Ivanović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.