Sjajni Jovetić srušio Liverpul
Stevan Jovetić

Sa dva gola

Sjajni Jovetić srušio Liverpul

Fudbaleri Mančester Sitija trijumfovali su nad Liverpulom sa 3:1 (1:0) na svom stadionu u posljednjem meču drugog kola Premijer lige.

Prvu priliku kreirao je naš reprezentativac Stevan Jovetić, koji je uposlio Edina Džeka, ali je udarac reprezentativca BiH bio neprecizan.

Gosti su mogli do gola u 33. minutu susreta, kada se Staridž izborio za priliku u šesnaestercu, ali je njegov udarac zaustavio Hart. 

Međutim, osam minuta kasnije, neopreznost Morena u 41. minutu susreta iskoristio je Stevan Jovetić i pogodio mrežu Liverpula za vođstvo svoga tima. Ostalo je do kraja prvog poluvremena 1:0 za Građane.

Nakon deset minuta igre u nastavku susreta Građani su još jednom zatresli mrežu Liverpula, a strijelac je opet bio Jovetić. Naš reprezentativac je sjajno kombinovao sa Nasrijem, a potom i pogodio mrežu ekipe sa Enfilda. 

Rodžers je u 60. minutu u igru uveo Lazara Markovića, a reprezentativac Srbije dva puta je zaprijetio golu Građana već u narednom napadu. Ostalo je ipak bez promjene rezultata.

Gosti iz Liverpula opet su zaprijetili u 65. minutu susreta, preko Staridža, ali je udarac Engleza odbranio Hart.

U 69. minutu igru je napustio Edin Džeko, koji je dobio udarac nakon duela sa Škrtelom, a Pelegrini nije želio ništa da rizikuje.  

Na teren je ušao Serhio Aguero i nakon desetak sekundi treći put je pronašao put do mreže Liverpula.

Gosti su do kraja susreta uspjeli postići utješni gol. Lambert je šutirao, Hart odbranio, a lopta se od Zabalete odbila u mrežu Građana. 

(Portal RTCG)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.