KRVAVA SVAĐA: Usred rasprave izudarao ga čekićem po glavi!
Rasprava dva čovjeka

Pažnja! Snimak je uznemirujućeg sadržaja

KRVAVA SVAĐA: Usred rasprave izudarao ga čekićem po glavi!

Na Internetu se pojavio video snimak na kom se vidi rasprava dva čovjeka, koja u jednom trenutku dobija potpuno neočekivani, krvavi obrt...

Naime, dva starija čovjeka imala su raspravu oko ključeva od kola na parkingu, ali je u jednom trenutku jedan od sagovornika izvadio čekić i zadao nekoliko jakih udaraca drugom učesniku svađe.

Još uvijek se ne zna šta je bilo sa nesrećnim čovjekom, ali sudeći po ovome što se vidi na snimku, sigurni smo da je zadobio ozbiljne, ako ne i fatalne povrede.

Ono što posebno šokira, jeste da je vlasnik ovog video snimka sve vrijeme gledao šta se dešava i nije pokušao da zaustavi ovo svirepo iživljavanje čovjeka sa čekićem u ruci.

Pažnja! Snimak je uznemirujućeg sadržaja.

Pogledajte:

(Pressonline)

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.