ŽRK Budućnost

Prva faza priprema

"Plave" na Kopaoniku nastavile pripreme

Rukometašice Budućnosti nakon dva dana boravka u Podgorici gdje su obavile potrebna testiranja, otputovale su na Kopaonik, gdje će do 16. avgusta odraditi prvu fazu priprema za novu sezonu.

Uz igračice koje su bile na prozivci koja je obavljena u ponedjeljak, trener Dragan Adžić odlučio je da timu priključi i tri juniorske reprezentativke Ninu Bulatović, Emu Ramosović i Milicu Nenezić, kako bi uz starije igračice sticale potrebno iskustvo.

”Plave” će u staroj bazi na Kopaoniku odraditi 16 treninga u narednih 10 dana, nakon čega od 21. avgusta počinju seriju kontrolnih mečeva u sklopu priprema za početak nove sezone Lige šampiona.

- Na početku svakih priprema provjerimo u kakvom stanju su djevojke i na osnovu toga pravimo plan. Znamo što nas očekuje na Kopaoniku i da ćemo imati odlične uslove za rad, tako da vjerujem da ćemo raditi na pravi način i ispuniti zacrtano. Planiramo da odradimo dva ciklusa od po pet treninga, te dva puta po tri treninga, što predstavlja 16 treninga za 10 dana. Timu su priključene i tri juniorske reprezentativke – na desnom krilu Nina Bulatović, na pivotu Ema Ramusović i na golu Milicu Nenezić. To su tri igračice koje pokrivaju pozicije koje su nam bile potrebne za ovaj dio priprema, a dvije od njih su imale dužu pauzu i potreban im je oporavak sa nama. Djevojke su imale program rada tokom ljeta i ispunile su ga što nam je omogućilo da samo nastavimo da podižemo formu od prvog dana priprema. Testiranja koja smo imali prva dva dana priprema pokazala su nam na kojem nivou su sve djevojke i dala nam jasne smjernice pred nastavak rada – kazao je Adžić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.