Putnici podigli voz kako bi spasili ''zaglavljenog'' putnika (VIDEO)
Svi za jednog

U Pertu

Putnici podigli voz kako bi spasili ''zaglavljenog'' putnika (VIDEO)

Kada se jednom muškarcu u metrou u australijskom gradu Pertu noga zaglavila između voza i perona, putnici su udružili snage, podigli dio voza i tako ga oslobodili.

Žureći na voz, ne bi li što prije stigao na posao, oko 8 sati i 50 minuta sati po lokalnom vremenu, jedan je muškarac imao neobičnu nezgodu.

Na stanici Stirling, u blizini australijskog grada Perta, prilikom ulaska u vou, neserećni čovjek se okliznuo i noga mu se zaglavila između perona i voza, piše Daily Mail.

Zajedničkim naporom putnici i osoblje željeznice podigli su voz i oslobodili muškarca.

To neobično spašavanje je i snimljeno nadzornim kamerama, a video se brzo proširio društvenim mrežama. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.